Пролетта в теб

Ако четеш това, си една от специалните дами, които избрах за своя проект “Пролетта в теб”. Поздравления!

За проекта:

“Пролетта в теб” е фотографски проект имащ за цел да свърже очарованието на куп страхотни дами, с красотата на Земята, която всяка година се преражда, за да ни напомни, че след студените зимни дни, отново следва слънце.

Цел:

Целта на проекта е да разкрия вашата красота, пречупена през моя поглед, която да свържем с красотата на пролетта. Иначе казано, това ще е един красив проект, защото вярвам, че всеки от нас избира, по какъв начин да гледа на света, а аз избирам да е красиво. Възможно е да продължим с Лятото в теб, Есента в теб и Зимата в теб. 🙂 Но нека започнем с пролетта.

Изисквания:

Единственото задължително е да се появите така, както се чувствате красиви и косата ви да бъде спусната. Облечете любимата си дреха без значение дали тя ще бъде ефирна лятна рокля, дънки и тениска, пола, чувал, всичко е позволено. 😀 Би било добре да сложите грим, силно препоръчвам коректор под очите на недоспиващите си, просто за да ме улесните 🙂 Аз съм фен на спиралата, която подчертава миглите прекрасно, та давам жокер, но ако не ползвате грим не е задължително. Повтарям отново, искам само да се чувствате красиви. Обединяващ фактор ще е цветен венец, който ще присъства на снимките на всяка от вас като символ на пролетта.

Какво да очаквате?

Ще избера една снимка на всяка от вас, която ще стане официално част от проекта и ще я обработя много внимателно, като освен всички необходими основни корекции, ще добавя и beauty photo retouch, което включва корекции по кожата, премахване на кръгове под очите, избистряне на очите и всичко друго, което сметна за необходимо. Всяка от вас ще получи своята снимка във формат подходящ за печат, а също още няколко кадъра, които може да ползвате за каквото пожелаете.

За да се случи всичко това ще разполагаме с 2 дни – 20 и 21.04. Тъй като времето е ограничено ще трябва да изготвя график, към който поне относително да се придържаме, за да успея да се справя. Локацията подлежи на допълнително уточнение, но ще е нейде из София, най-вероятно в някой от парковете.

***Участието в проекта е безвъзмездно.
За всякакви допълнителни уточнения пишете, звънете, тук съм и ви очаквам с голям ентусиазъм и вярвам, че ще се получи страхотно и ще си изкараме супер яко с всяка от вас.

<3