Фотосесия на бременна

Снимки за бъдещи мами

Фотосесия на бременна

❤ Всяка бременна дама заслужава да се почувства като богиня с бременна фотосесия!

🌅 Фотосесията на бременна могат да бъдат заснети както в студиото, така и на избрана от Вас локация. Нямам против и да отидем заедно на някое красивто място сред природата.

💑 По желание, в снимките може да се включи и партньорът, а също и по-големи дечица (в случай че имате такива).

💋 Оптимално е да се погрижите за външния си вид, така че да се чувствате красиви. Добре е да си направите грим и прическа/ сешоар. Разбира се това не са задължителни стъпки, но е препоръчително да дойдете с матирана кожа. Няма значение, какъв точно ще е продуктът, с който ще постигнете ефекта.

👗 В студиото има рокли, които може да ползвате, като не е необходимо да доплащате нищо за целта. Може да носите и свои тоалети. Добре е да бъдете с бельо в неутрален или бял цвят, а презрамките на сутиенът да се свалят, защото част от роклите го изискват.

👠 Много от бременните дами не се чувстват добре в кожата си и се притесняват, че няма да изгеждат добре на снимките. Моята роля е да Ви представя в най-ласкава светлина и да се харесате. Бременните излъчват една особена красота и сякаш сияят. Така Ви виждам аз, така ще се видите и самите Вие, когато видите снимките. За целта, аз ще Ви напътствам през цялото време – как точно да застането, накъде да насочите погледа си, къде на сложите ръцете и краката си, ще видите, че всичко може да се подреди така че да изглеждате прекрасно.

💫 Ако се тревожите, че фотосесията ще Ви умори, не се тревожете, може да правим почивки, когато е необходимо.

📷 Онези мигове преди появата на новия живот, който всъщност преобръща живота на всички замесени са особено красиви, понякога тежки, но красиви! Подарете си спомени ❤

✅ Цените и условията може да намерите тук.