Коледа 2023

Започва да ми ухае на канела, да ми става уютно и да ме обхваща коледно вълнение. Време е за коледна фотосесия (или поне за планирането ѝ ❤)

 


Идва най-вълшебната част от годината, тази в която всичко е обсипано с безброй малки лампички, във въздуха витае вълнение и аромат на канела, хората са едновременно развулнувани и някак смирени, сякаш дори са склонни да се усмихват повече.. Коледа сътворява някакво вълшебство с хората. Нямам търпение да започнем да творим заедно красиви спомени. Ето и условията за коледна фотосесия 2023:

🎁Пакети 

🎁 Пакет Мини


 

🎁  Пакет Стандарт:


 

🎁 Пакет Макси:


 

⭐ Цена за допълнителен кадър към всеки пакет: 12 лв.
⭐ За тези, които крайно не обичат да се снимат, но е важно да имат “някоя снимка” за албума и бабите
добавям микро пакета от 5 кадъра – 100 лв в делничните дни (+20 лв в почивните дни).

📌 За всички редовни клиенти цените от делничните дни важат през уикенда!
📌 Ако Ваш приятел се запише за коледна сесия и ми каже, че Вие сте ме препоръчали, и двете семейства ще получите подарък – календар.

📷 Декорите:


 
🎞 Опции за избор на кадрите:

✅ 1) Аз да подбера кадрите за Вас
✅ 2) Вие сами да подберете кадрите от on-line галерия, в която снимките са необработени и с воден знак. Галерията за подбор е скрита и достъп до нея имаме само аз и Вие. Времето за обработка започва да тече от момента на готовия от Вас подбор!

❗Необработени кадри не се предават – всеки получава толкова снимки, колкото има в избрания пакет, като разбира се може да изберете колкото пожелаeте допълнителни кадри.

⚠ Ако някой желае да получи всички кадри от своята фотосесия (около 80-100 кадъра) с базова обработка, това може да се случи срещу 500 лв.

Време за обработка: 
В случай че изберете сами да подбирате кадрите, галерията с необработените снимки се получават в срок от 5 дни от датата на снимките, срок за обработка: 14 дни от датата на готовия подбор.
За тези, чиито снимки подбирам аз, срокът за обработка е 14 дни.

💝 Ваучери за подарък:

💝 И тази година ще може да зарадвате своите любими хора с персонализирани коледни ваучери. Ваучерите могат да се ползват за всякакви сесии със същата финансова равностойност и са валидни 6 месеца (т.е. не е задължително да се ползват в рамките на коледната кампания, а са по-скоро коледен подарък). За Ваше улеснение мога да Ви пратя ваучера в дигитален формат, а може да го получите и разпечатан по куриер/ или да се видим, за да Ви го дам лично.

Още хубави неща:

🎀 Снимките ще бъдат предавани по елекронен път с линк за сваляне и on-line галерия, с която да споделяте снимките си. Има опция за разпечатване на снимките на хартия!
🎀 Ще получите и кадрите с оптимизиран размер, който е специално пригоден за споделяне на файловете в социалните мрежи.
🎀 Може да поръчате допълнителни кадри към всеки пакет.

***Снимки от минали коледни кампании

Допълнителни условия към всяка коледна фотосесия:

⭐ Моля, идвайте навреме за своя час, не подранявайте и не закъснявайте, за да не
объркваме графика. В случай на закъснение, информирайте ме по някакъв начин, закъсненията се отразяват на времето за снимки, с което разполагаме. 

👌 За запазен се счита само час, който е потвърден от мен писмено или по телефона.

👢 Моля, носете си чисти и сухи обувки/ пантофи/ здрави чорапи 🤣 На влизане в студиото
се ползват калцуни. 

⏲ Има опция за експресно обработване на кадрите срещу допълнително заплащане 

👗 Може да си носите и тоалети за смяна, но изберете любимите си. Най-подходящи цветове
са червено, зелено, горчичено и златно. 

🐻 Може да си носите всякакви любими коледни неща, които да станат част от
снимките

🤸 Идвайте на снимки здрави. Ако се разболеете преди сесията (под разболеете визирам и “настинка”), може да сменим часа или да проведем специална външна фотосесия (когато се почувствате по-добре).

👩‍👩‍👦‍👦 Една фотосесия се ползва от членовете на едно семейство. Ако желаете да се снимате с Ваши близки или роднини, моля, запазете два последователни часа. Ако желаете в снимките да се включи някой допълнителен член на семейството, не е необходимо да запазвате 2 часа, но моля да ме уведомите предварително. 

💰 За нови клиенти е желателно сесиите да се заплащат предварително по банков път, за останалите плащането може да стане и в деня на фотосесията. Банковата сметка ще изпратя на мейла Ви или като лично съобщение. 

💖 Цените на снимките са изчислени така че да бъдат ползвани от мен за моето портфолио и от Вас за лични цели. 

❗ Ако желаете конфиденциалност, задължително ме уведомете предварително!

📅  В студиото може да видите мостри на календари и магнити, които могат да бъдат изработени с вашите кадри от сесията.

🖼 Опция за изготвяне на фотокниги!

🐕 Приемаме семейства с кучета! За целта трябва да ме предупредите и да запазим последен час, за да има време за почистване след рошавото приятелче 🙂

✔ Мястото, където ще се състои вашата коледна сесия отново е: ж.к. Младост 4, бл. 486, партерен етаж, но е възможно и да дойда във вашия дом, ако имате каквито и да било притеснения или пък различни идеи
🙂

❤ Коледната магия вече ме обзема и нямам търпение да се срещнем и да творим красиви мигове заедно ❤

 

Запазете своя час като се обадите на 0898623006, със съобщение във facebook    и instagram