Коледна фотосесия 2019

Коледа 2019 наближава, а с нея идва и времето за снимане на коледна фотосесия.

Отново идва онова време от годината, в което всичко ухае на канела и мандарини, навсякъде проблясват светлинки, а хората са някак по-смирени и добри. Всичко това ми е толкова любимо. За мен ще бъде радост заедно да запечатим вашите коледни усмивки „на лента“. Е, лентата не е точно това, което беше някога, но пък по време на снимките винаги е страхотно. Обещавам Ви, че заедно ще се усмихваме много! Тази година отново имам изненади,  първата🎀 от тях е, че реших да запазя миналогодишните цени, за да могат повече хора да се снимат.

Предлагам три пакета 🎁🎁🎁за фотосесия, за да може всеки да избере оптималния за себе си:
Пакет 1🎁: 10 обработени кадъра – времетраене на сесията до 30 минути – 90 лв
Пакет 2🎁: 20 обработени кадъра – времетраене на сесията до 60 минути – 120 лв
Пакет 3🎁: 40 обработени кадъра – времетраене на сесията до 90 минути – 200 лв

Втората изненада🎀: Понеже Коледа е време за подаръци, този път реших за всяка коледна сесия да има подаръче за вас – прозрачна коледна топка с ваша снимка от сесията.
***Ще има опция за допълнително закупуване на коледни топки, в случай че искате да подарите на някого. Коледната топка подарък може да получите в студиото или по куриер за ваша сметка.
Изненадите не спират до тук. Третата изненада🎀 е, че всеки закупил коледна сесия получава 10% отстъпка в идните 6 месеца за следваща сесия независимо от вида ѝ.

Понеже сме си подарявали какво ли не, аз винаги изпадам в голямо чудене, с какво да зарадвам околните. Тук блясва възможността за подаряване на ваучер за фотосесия за любим човек или семейство. Има опция да подарите както коледна, така и детска/семейна/лична фотосесия. Какво по-хубаво от усмивки и споделени мигове, запазени във вечността?!

Допълнителни условия към всяка коледна фотосесия:

1. Може да поръчате допълнителни кадри към всеки пакет на цена от 6 лв.
2. Всеки от вас може да избира между две опции за подбор на кадрите: да ги избера аз или да си ги подберете Вие 🙂
3. Срокът за обработка на кадрите е 2 седмици (съобразете времето, така че да сте получили своите снимки за Коледа)
4. Има опция за експресно обработване на кадрите срещу допълнително заплащане
5. Снимките ще бъдат предавани по елекронен път с линк за сваляне

6. Възможно е да се наложи да бъдете без обувки, бъдете със здрави чорапи 🤣 шегувам се, но ако искате да сте с обувки, ще помоля да са добре почистени и сухи (може да си носите и пантофи вместо допълнителни обувки)
7. Може да си носите всякакви любими коледни неща, които да станат част от снимките
8. Може да си носите и тоалети за смяна
9. Моля, идвайте навреме за своя час, за да не объркваме графика. В случай на закъснение (на всеки се случва), информирайте ме по някакъв начин (по телефона или чрез лично съобщение във facebook да речем).
10. Ако желаете конфиденциалност, задължително ме уведомете, защото ползвам снимките, като част от своето портфолио – така всеки от вас добива представа за това, коя съм аз, как и какво снимам

***Мястото, където ще се състои вашата коледна сесия и този път е: ж.к. Младост 4, бл. 486, партерен етаж, но е възможно и да дойда във вашия дом ако имате каквито и да било притеснения или пък различни идеи 🙂

Ами това е.. очаквам с нетърпение да се забавляваме заедно, докато творим вашата коледна фотосесия ❤

 

Запази своя час още днес като се обадиш на 📞 0898623006, със съобщение 🗨 през www.fb.com/renitaphotography.